Verblijf, reis of beide direct boeken

Via DiMami heb je zelf de keuze. Je kunt een verblijf boeken via ons en de reis zelf regelen. Dat is praktisch voor de mensen die zelf goedkoop reizen kunnen regelen, of de mensen die met de auto naar Italië willen gaan. Voor die mensen hebben we een aantal interessante routes klaarliggen die bij boeking van het verblijf direct gratis opgestuurd kunnen worden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om via ons de reis en verschillende activiteiten te boeken en zelf op zoek te gaan naar onderdak. Op die manier kun je namelijk gewoon gebruikmaken van onze diensten wanneer je in Italië bent.
 

Vooral vrijheid

oranjecasinoBij DiMami weten we dat je op vakantie wilt. Je hebt het verdiend. Heel het jaar heb je gewerkt om het mogelijk te maken en nu is het moment gekomen waarop je gewoon even achterover kunt gaan zitten en kunt genieten van je rust. Daarom zijn wij flexibel. Je kunt bij ons zelf kiezen wat je wilt boeken en welke diensten je van ons wilt gebruiken, en dat kun je gaandeweg gewoon aanpassen. Heb je alleen een reis geboekt, maar valt de accommodatie die je zelf gevonden hebt heel erg tegen? Dan bel je direct naar het nummer in Italië en wij zorgen ervoor dat je binnen 48 uur een verblijf hebt dat wel aan jouw eisen voldoet. Heb je geen activiteiten geboekt omdat je zelf wilde kijken, maar spreekt niemand Engels in het hotel? Een WhatsAppje later regelen we alles voor je, in het Italiaans, en geven jou alle informatie in het Nederlands zodat je direct weet wat je moet regelen voordat je deel kunt nemen.

Daarin ligt onze kracht en dat is waarom onze klanten zo blij zijn met ons. Wij kennen Italië en we kennen de Italianen. We weten hoe we zaken gedaan moeten krijgen, we weten wat we moeten doen en wie we moeten bellen om mensen op de goede plek te krijgen. Daarin verschillen we van de standaard ondernemingen die reizen of vakanties organiseren. We weten wat er te doen is, we spreken de taal en we kennen de krachttermen die de Italianen in beweging krijgen.
 

Verzekeringen en betalingen

Gezien de flexibiliteit van de diensten die we aanbieden, geven we je de keuze om vooraf te betalen met een korting, of achteraf de rekening te krijgen. Heb je van tevoren betaald en heb je de diensten aangepast terwijl je op vakantie was? Dan krijg je de rekening voor het verschil. Is dit verschil negatief in jouw voordeel, dan storten we binnen 14 dagen het te veel betaalde geld terug.

Vanwege de aard van ons bedrijf mogen we geen reisverzekeringen aanbieden. We werken wel samen met verschillende verzekeraars en kunnen daarom met korting een reisverzekering aanbieden. Kijk altijd eerst of je een reisverzekering hebt bij de verzekeraar waar je verzekerd bent. Een reisverzekering kost een paar euro, maar het is natuurlijk onnodig om dubbel verzekerd te zijn. Dubbel uitgekeerd krijgen kun je namelijk toch vergeten, en voor die euro’s kun je in Italië heel goed eten en drinken.